Eevaliin omenapiiras

Sekoita jauhot, sokerit ja leivinjauhe (voit myös käyttää 1 tl leivinjauhetta ha 1 tl ruokasoodaa).

Voit myös korvata osan (0,5 dl) jauhoista leseillä.

Lisää joukkoon munat yksitellen vatkaten, piimä ja sulatettu margariini.

Pilko omenat pieniksi lohkoiksi.

Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja omenalohkot taikinan päälle iloisesti sikinsokin.

Ripottele omenalohkojen päälle sokeria ja kanelia ja paista uunin keskiosassa 225 asteessa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2g7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)2.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Sokeri 1.6g6.5kcal0g1.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kultarypsi0.9g5.2kcal0g0g0.6g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 3.7g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.7g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g46kcal0.8g7.2g1.4g0.4g
Valittu annoskoko12g23kcal0.4g3.6g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g12kcal0.2g1.8g0.4g0.1g
Arvot/100g100g197kcal3.4g30.8g6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305468