Herkkumakaronilaatikko

1. sipuli silpuksi ja öljyn kanssa kattilaan, jauheliha perään (uuni lämpiämään 200 asteeseen)
2. lisätään porkkanaraaste ja soijarouhe (turvotettu lihaliemessä)
3. lisätään lihaliemi ja koskenlaskija
4. kun koskenlaskija on sulanut, lisätään kananmunat ja mausteet
5. pasta sekaan viimeisenä ja uuniin n. 30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4.2g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 0.7g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Tomaatti 1g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.4g0.4kcal0g0g0g0g
Makaroni, tumma 1.6g5.6kcal0.2g1g0g0.1g
Porkkana 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, vaalea 0.3g1.2kcal0.1g0.1g0g0g
Atria kevyt jauheliha2.1g3.5kcal0.4g0g0.2g0g
Sipuli 1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g28kcal1.6g2.4g1g0.2g
Valittu annoskoko12g14kcal0.8g1.2g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.4g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g118kcal6.7g10g4.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=48964