Suklaakääris

Vatkaa keltuaiset ja makeutusaine (laitoin 1dl) paksuksi vaahdoksi.

Lisää kaakaojauhe, leivinjauhe + vaniljasokeri.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Lisää valkuaisvaahto keltuaisiin varovasti käännellen.

Levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 180 asteessa n. 10 - 13 min. Älä paista liian kauaa, muuten reunoista tulee kuivaa korppua.

Kun levität taikinaa pellille, huolehdi ettei keskelle jää paksumpaa kohtaa.

Täyte:

Sulata kattilassa tumma suklaa kerman sekaan, mutta ÄLÄ keitä.

Vie pakkaseen jäähtymään noin 15min.

Vatkaa kuohkeaksi.

Levitä pohjan päälle, kääri rullalle ja nauti=)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Jennamar86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6.2g8.8kcal0.8g0g0.6g0g
Canderel makeutusjauhe0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Kuohukerma,valio,2dl3.7g13kcal0.1g0.1g1.3g0g
Ecuador premium cocoa 70% raspberry pieces, annos 12.5g1.5g7.6kcal0.1g0.5g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g62kcal2g1.8g5g0.2g
Valittu annoskoko12g31kcal1g0.9g2.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g16kcal0.5g0.5g1.3g0.1g
Arvot/100g100g258kcal8.3g7.5g20.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198580