Tarte Tatin

1. Sekoita kuivat aineet ja huoneenlämpöinen voi monitoimikoneella murutaikininaksi.

Lisää muna ja vesi.

2. Sulata voi ja sokeri valurautapannulla.

Paloittele omenat isoiksi lohkoiksi ja lado voi-sokerisulan päälle.

Sekoittele ja anna omenoiden karamellisoitua heti.

Ota pannu levyltä.

3. Lusikoi taikina omenoiden päälle ja peitä ne ohuella kerroksella.

Paista omenatorttua uunissa n. 20 minuuttia 225 asteessa.

4. Irrota torttu reunoilta ja kumoa ylösalaisin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen0.9g6.3kcal0g0g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 0g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.4g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g8.2g2.8kcal0g0.6g0g0.1g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g0.6g2.2kcal0g0.6g0g0g
Sokeri 1g4kcal0g1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g37kcal0.2g5.6g1.4g0.2g
Valittu annoskoko12g18kcal0.1g2.8g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g9kcal0.1g1.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g153kcal0.8g23.3g5.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317748