Suurustettu jauhelihakastike

400 g naudan jauhelihaa 10%
400 g tomaattimurskaa
5 valkosipulin kynttä
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'or)
pizzamaustetta
pippurisekoitusta
paprikajauhetta

Ruskista sipulit ja lihat.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä puoli tuntia ainakin.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.2g8.6kcal1g0g0.5g0g
Tomaattimurska 5.2g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g29kcal2g0.8g1.8g0.2g
Valittu annoskoko12g15kcal1g0.4g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.5g0.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g122kcal8.3g3.3g7.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=385853