TC Gulassi

1. Paista lihasuikaleet ja sipuli erissä oliiviöljyssä ja laita pataan.

2. Lisää tomaattimurska ja paprika ja mausta meiramilla ja kuminalla.

3. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää paloiteltu paprika.

4. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää perunat.

5. Anna hautua vielä 10 minuuttia, jotta perunat lämpenevät.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g3.5g4.7kcal0.8g0g0.2g0g
Tomaattimurska 3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1.5g1.2kcal0g0.2g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Punaviinikastikepohja, demi glace (Hk), annos 1g0.9g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g20kcal1.8g1.2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko12g10kcal0.9g0.6g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g5kcal0.5g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g83kcal7.6g5g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=447755