Kukka- ja parsakaalikeitto + katkaravut

Haudutetaan paloitellut kaalit ja sipuli kattilassa pehmeiksi.

Soseutetaan sauvasekoittimella ja sekoitetaan joukkoon tuorejuusto ja katkat.

Lämmitetään kuumaksi, muttei kiehauteta enää katkojen lisäämisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Marsuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali4.1g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl1.9g0.6kcal0.1g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour0.5g1.6kcal0g0g0.2g0g
Katkarapu1g0.7kcal0.1g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1.1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vesi2.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g9kcal0.6g0.6g0.4g0.2g
Valittu annoskoko12g5kcal0.3g0.3g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g2kcal0.2g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g39kcal2.5g2.5g1.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=13299