22enero pata/muhennos

Paista lihasuikaleleiden (sika ja nauta) pinta kiinni pannussa, lämmitä curryn ja öljy seos mikrossa 1 min (niin että öljy kiehuu).

Pilppua rehut pataan ja kun kaikkia padassa kiehautus n 10 min ja haudutus 2-3 h 80C (just niin ettei kiehu) suolaa maun mukaan lopussa maisstärkkelys veteen sekoitetuna ja kiehautus.

Lopussa voit hieman muusata aineksia jos et ole pieninuýt niitä alussa tarpeeksi pieniksi.

Punnitse kaikki ja lopussa laske veden osuus ( kokonaispaino-ainekset = vesi) ja muuta resptiin veden määrä niin saat tarkan ravinto sisällön satsille.

(vettä haihtuu ja tavara on silloin tykympää kuin teoriassa)

Tästä riittää muutamaksi päiväksi, .

Variaatioita mielikuvituksen ja ruoka kaapin sisällön puitteissa.

Kuten esimerkiksi tämäkin on hatusta vedetty.

Lataa lautaselle kiiinakaalia, sokerittomia suolakurkkuja ja sokeritonta punajuurta jä tätä puolet päälle.

Kruunataan tarvittaessa lidlin alkoholittomalla oluella ja chilillä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Janneaqui
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 4.6g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0g0.3kcal0g0g0g0g
Naudanpaisti, raaka1.2g1.4kcal0.3g0g0g0g
kunnon kinkkusuikale (Snellman), annos 300g0.9g1.1kcal0.2g0g0g0g
Maissitärkkelys 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi2g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g11kcal1g1g0g0.2g
Valittu annoskoko12g6kcal0.5g0.5g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g3kcal0.3g0.3g0g0.1g
Arvot/100g100g47kcal4.3g4.3g0g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330754