Persikka-rahkakakku

Sekoita voi, sokei, muna, jauhot ja kerma keskenään.

Laita vuokaan.

Pohjan päälle persikanpuolikkaita ja niitten päälle sekoitettuna rahka, kerma, kananmunat, sokeri, persikkaliemi (0,5dl) ja luumumehu (tai sitruunamehu).

Laita uuniin 200 ast. n. 40 min, kunnes reunat ovat ruskeahkot.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Kris20
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1g7.1kcal0g0g0.8g0g
Sokeri 1g4kcal0g1g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.5g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5kcal0.1g1g0g0.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1g3.3kcal0g0.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Maitorahka lidl (Milbona), annos 250g2.4g1.7kcal0.2g0.1g0.1g0g
Persikat (Rainbow), annos 240g2.3g1.6kcal0g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Luumumehu nektari (Aura), annos 200g0.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g56kcal1g7.8g2.4g0.2g
Valittu annoskoko12g28kcal0.5g3.9g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g14kcal0.3g2g0.6g0.1g
Arvot/100g100g235kcal4.2g32.8g10.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=349578