Kanariisi pata

Paista broilerin suikaleet ja keitä riisi.

Voitele vuoka ja sekoita suikaleet, riisi, juustoraaste ja ruokakerma vuokaan sekaisin.

Paista uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Mausta broilerin suikaleet paistaessa, esim.

Chilijauhe, paprikajauhe, valkosipulijauhe ja aromisuola,

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1530 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, keitetty, suolaa 3.9g5.4kcal0.1g1.2g0g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g1.2g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g2g2.3kcal0g0.1g0.2g0g
Broilerinfileesuikale, marinoitu, Atrian 630g4.9g6.8kcal0.9g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g37kcal2.6g2.8g1.6g0g
Valittu annoskoko12g18kcal1.3g1.4g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna6g9kcal0.7g0.7g0.4g0g
Arvot/100g100g153kcal10.8g11.7g6.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375092