Lihaperunapata

Ruskista lihapalat.

Laita kattilaan tai pataan.

Lisää sipulit ja tomaattipyree ja kuumenna.

Lisää vesi ja paprikat.

Anna hautua puolisen tuntia.

Suurusta jauhoilla ja lisää öljyssä pannulla hiukan paistetut perunat joukkoon.

Anna hautua hetki kypsäksi.

Mausta suolallla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanfilee 2.7g3.3kcal0.6g0g0.1g0g
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.6g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g3g1.8kcal0g0.4g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Paprika punainen 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g17kcal1.2g1g0.6g0g
Valittu annoskoko12g9kcal0.6g0.5g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.3g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g73kcal5g4.2g2.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84236