Paprikat täytteellä

Tarvitse 2 isoa paprikaa, 200g naudan paistijauhelihaa, bertolli tomato&basilika kastiketta, juustoa, felix chilikastiketta ja 1 sipuli.

Kuori j silpu sipulit ja ruskista jauhelihan kanssa.

Lisää ruskistettuun jauhelihaan bertolli kastike ja felix chili kastiketta oman maun mukaan, mausta oman maun mukaan.

Poista parikoista siemenkodat ja leikkaa puoliksi.

Täytä paprikan puolikkaat jauheliha täytteellä ja ripottele päälle juustoraastetta.

Laita uuniin n.30min 200asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.7g4.5kcal0.5g0g0.3g0g
Paprika, punainen4.8g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Felix chilikastike0.3g0.5kcal0g0g0g0g
Bertolli tomaatti & basilika pastakastike (Bertolli), annos 125g2.7g1.8kcal0g0.1g0.1g0g
Oltermanni 17%0.7g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g20kcal1.4g0.6g1g0.2g
Valittu annoskoko12g10kcal0.7g0.3g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g5kcal0.4g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g84kcal5.9g2.5g4.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219112