Lohikeitto purkkilohesta

Perunat ja sipuli kiehumaan kalaliemeen.

Kun ovat lähes kypsiä lisätään lohisäilyke ja kerma.

Mausteena ovat maustepippuri ja tilli erinomaisia.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke1.5g1.5kcal0.3g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 3.5g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.4g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g2.2g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g11kcal0.8g1.2g0.2g0g
Valittu annoskoko12g6kcal0.4g0.6g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna6g3kcal0.2g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g48kcal3.3g5g0.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79736