Kanalasagne

Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauho.

Lisää maitoa ja kiehauta.

Sekoita ja anna suurustua.

Lisää 200g juustoraaste.

Paista kanat, lisää hiukan vehnäjauhoja ja pari desiä vettä.

Kastike suurustuu, lisää sinappia, ketsuppia ja koskenlaskijaa.

Lado lasagnelevyjen kanssa vuorotellen.

Päälle jää juustokastike ja juustoraaste.

Jos haluat nopeuttaa kypsymistä, keitä vesi, laita lasagnelevyt kuumaan veteen noin 5 minuutiksi ennen kuin ladot vuoan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g1.7g4.7kcal0.5g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.5kcal0g0.3g0g0g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g0.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0.1g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Sinappi 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 6.5g3kcal0.2g0.3g0.1g0g
Voi 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Ketsuppi, euro shopper0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet hunajamarinadissa2g2.6kcal0.4g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g33kcal2.4g2.2g1.4g0.2g
Valittu annoskoko12g17kcal1.2g1.1g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g8kcal0.6g0.6g0.4g0.1g
Arvot/100g100g138kcal10g9.2g5.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339826