Muna-anjovispiirakat

Nypi taikina ja jätä jääkaappiin lepäämään.

Hauduta purjo pehmeäksi.

Ketiä munia 8 min, jäähdytä ja hienonna haarukalla.

Leikkaa anjovikset saksilla paloiksi.

Sekoita purjo, anjovikset, tilli ja munasilppu.

Painele taikina muffinssivuokien pohjalle.

Jaa päälle muna-anjovisseos.

Sekoita muna kermaviiliin masuta suolalla ja pippurilla, lusikoi päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta. 200-asteinen uuni noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 13g89kcal0.1g0.1g10g0g
Vehnäjauho puolikarkea 22g74kcal2.2g15.2g0.3g0.8g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 2.1g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 23g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Anjovis 6.8g17kcal2g0.6g0.8g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 8.3g5.3kcal0.3g0.4g0.3g0g
Purjosipuli21g4kcal0.4g0.5g0g0.4g
Tilli, tuore 1.3g0.4kcal0g0g0g0g
Pizzajuusto, valio8.3g28kcal2.1g0g2.2g0g
Muna, annos 60g5g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana220g515kcal21g34g32.8g2.4g
Valittu annoskoko110g258kcal10.5g17g16.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna55g129kcal5.3g8.5g8.2g0.6g
Arvot/100g100g234kcal9.5g15.5g14.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133831