Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g20g148kcal0g0g16.4g0g
Sokeri18g71kcal0g17.5g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl17g23kcal2.3g0.1g1.5g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)40g124kcal6.8g21.6g1.2g5.2g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Marianne crush 150g14g60kcal0.2g12g1.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana220g859kcal18.6g104.4g40.6g10.8g
Valittu annoskoko110g429kcal9.3g52.2g20.3g5.4g
Annoskoko puolitettuna55g215kcal4.7g26.1g10.2g2.7g
Arvot/100g100g390kcal8.4g47.4g18.4g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=184622