Banaanikakku

150 g voita + n. 25 g voitelemiseen
3 dl sokeria
2 kpl munia
3dl vehnajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl inkivaaria
1 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 kpl banaania

Vaahdota voi ja sokeri, lisaa munat yksitellen sekoittaen.

Sekoita kuivat aineet keskenaan.

Lisaa kuivat aineet ja muussattu banaani vuorotellen muna-voi-sokeri vaahtoon sekoittaen koko ajan.

Voitele ja korppujauhota vuoka.

Kaada taikina vuokaan.

Paista uunissa 170 C n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 18g127kcal0.2g0.1g14.2g0g
Sokeri 26g104kcal0g25.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu13g16kcal1.4g0g1.2g0g
Vehnäjauho, sunnuntai15g53kcal1.8g10.6g0.3g0.4g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Banaani, kuorittu 37g32kcal0.4g6.8g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana220g672kcal7.8g88g31.6g2.2g
Valittu annoskoko110g336kcal3.9g44g15.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna55g168kcal2g22g7.9g0.6g
Arvot/100g100g305kcal3.5g40g14.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98586