Kalapihvit

Kalat jauhetaan sipulin kanssa.

Korppujauhot turvotetaan kerman kanssa, lisätään kananmunat ja kala/sipuli seos, mausteita oman tunnon mukaan, viimeisenä öljy.

Pannulle voita ja eikun paistamaan.

Yksi annos = paistettuna n. 80 g
( suola, kalamauste, tilli, sitruuna...)

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kala keskiarvo, silakka/muikku/ahven/hauki 51g59kcal8.8g0g2.7g0g
Sipuli 12g3.5kcal0.1g0.6g0g0.2g
Korppujauho 3.9g14kcal0.4g2.9g0g0.2g
Kananmuna 50g(kpl)13g16kcal1.4g0g1.1g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 23g83kcal0.4g0.6g8.9g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g7.8g70kcal0g0g7.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana220g492kcal22.2g8.2g41g0.8g
Valittu annoskoko110g246kcal11.1g4.1g20.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna55g123kcal5.6g2.1g10.3g0.2g
Arvot/100g100g224kcal10.1g3.7g18.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101095