Pätkiskakku

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sulata rasva ja lisää paloitellut Pätkikset (voit laittaa osan sulaan rasvaan ja osan jauhojen sekaan jos haluat).

Lisää rasvaan rahka ja munat.

Sekoita ja lisää kuivat aineet.

Sekoita hyvin, mutta ei tarvi vatkata.

Laita taikina jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 45 min.

Kuorrutus: sulata 50g rasvaa ja 100g taloussuklaata

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai22g75kcal2.6g15.3g0.5g0.6g
Sokeri 21g86kcal0g21.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Leivinjauhe 0.8g1.5kcal0g0.3g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 2g7.4kcal0.4g0.2g0.4g0.6g
Voi 12g90kcal0.1g0g10.1g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)17g9kcal1.4g0.8g0g0g
Pätkis, 18g9g44kcal0.3g5.5g2.2g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Taloussuklaa, Fazer8.3g43kcal0.3g4.6g2.5g0.4g
Voi 4.1g30kcal0g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana220g815kcal13.6g96.4g41g3.2g
Valittu annoskoko110g408kcal6.8g48.2g20.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna55g204kcal3.4g24.1g10.3g0.8g
Arvot/100g100g371kcal6.2g43.8g18.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161319