Annen suklaapiirakka

Vaahdota sokeri ja kanamunat.

Lisää vaahtoon sulatettu huoneenlämp.

Margariini, sitten jauhot ,joihin on sekoitettu vaniljasokeri ja leivinjauhe, paloiteltu valkosuklaa ja tumma kaakaojauhe.

Lisää maitoa vuorotellen jauhojen kanssa.

Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipellin päälle.

Paista n.175C n 15-20 min. Tee kuorrutus.

Sulata margariini kattilan pohjalle vispaa joukkoon tomusokeri ja kuuma kahvijuoma.

Lisää tarvittaessa kahvijuomaa, jos tulee liian paksua, tai tomusokeria, jos tulee liian ohutta.

Voit halutessasi koristella kakun pinnan esim.

kookoshiutaleilla.

Reseptistä tulee n. 36 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Annemaria73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g19g76kcal0g18.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0g1.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 21g71kcal2.1g14.5g0.2g0.7g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.3kcal0g0.8g0g0g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g6.9g39kcal0.4g3.9g0.3g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten0.7g2.3kcal0.2g0.3g0.1g0.1g
Margariini 80 % laktoositon 10g72kcal0.1g0g8.1g0g
Kaakaotomusokeri (Dan sukker), annos 300g21g81kcal0.4g19g0.3g0g
Kahvijuoma, keskiarvo 6.9g0.2kcal0g0g0g0g
Margariini 80 % laktoositon 6.9g48kcal0g0g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana220g835kcal10.8g115g32.2g1.6g
Valittu annoskoko110g417kcal5.4g57.5g16.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna55g209kcal2.7g28.8g8.1g0.4g
Arvot/100g100g379kcal4.9g52.3g14.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225845