Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Oltermanni, perinteinen15g54kcal3.8g0g4.4g0g
Aurajuusto8.5g29kcal1.7g0g2.5g0g
Paprika punainen 8.5g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Paprika keltainen 8.5g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki20g16kcal2.6g0.4g0.4g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g0.3g0kcal0g0g0g0.2g
Tonnikala öljyssä 7.8g15kcal2.1g0g0.7g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )7.8g11kcal1g0.5g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana220g341kcal29.8g4.2g22.6g1.4g
Valittu annoskoko110g171kcal14.9g2.1g11.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna55g85kcal7.5g1.1g5.7g0.4g
Arvot/100g100g155kcal13.5g1.9g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=250062