Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 26g104kcal0g25.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu27g34kcal3g0.1g2.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.6g2.2kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Maitosuklaa 20g107kcal2g10g6.6g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 20g142kcal0.1g0.1g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana220g892kcal13.8g94.8g50.6g1.6g
Valittu annoskoko110g446kcal6.9g47.4g25.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna55g223kcal3.5g23.7g12.7g0.4g
Arvot/100g100g406kcal6.3g43.1g23g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254772