Jauhoton pizzapohja LCHF

Ainekset:
4 kananmunankeltuaista
4 kananmunanvalkuaista
4rkl Lindahlsin Venäläistä jogurttia
1/2tl suolaa
1dl juustoraastetta

Tee näin:
Vaahdota munanvalkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sekoita taikinan muut
aineet keskenään tasaiseksi massaksi.

Sekoita valkuaisvaahto ja
muut ainekset (massa) varovasti keskenään tasaisesti.

Levitä taikina
uunipellille ja paista 225 asteisessa uunissa kunnes pintaan muodostuu pieniä
ruskeita täpliä.

Täytä kuten tavallinen pizza mieluisilla täytteillä ja paista 250 asteessa, kunnes juusto on sulanut ja saanut hiukan väriä.

Vinkki: anna pizzan jäähtyä hetki ennen viipaloimista, jotta leikkaaminen sujuisi helpommin.

Reseptin lahde: www. lindahls.

fi

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Venäläinen jogurtti (Lindahls), annos 100g30g55kcal1.1g1.2g5.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa25g75kcal5.7g0g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana220g417kcal27.4g2.8g32.8g0g
Valittu annoskoko110g208kcal13.7g1.4g16.4g0g
Annoskoko puolitettuna55g104kcal6.9g0.7g8.2g0g
Arvot/100g100g190kcal12.5g1.3g14.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=277620