Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 78g501kcal11g2.6g47.5g13.6g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g5.2g11kcal0.2g2.5g0g2.1g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g17g51kcal0g12.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana220g1127kcal22.4g35.8g95g31.4g
Valittu annoskoko110g564kcal11.2g17.9g47.5g15.7g
Annoskoko puolitettuna55g282kcal5.6g9g23.8g7.9g
Arvot/100g100g513kcal10.2g16.3g43.2g14.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431195