Ohrarieska

Sekoita nopeasti puuhaarukalla todella kylmään veteen suola ja hienot ohrajauhot(rieskajauho) taikinaksi.

Ripottele leivinpöydälle vehnäjäuhoja (niitä käytetään ainoastaan leivinpöydälle) ja aika notkea taikina siihen.

Jaa taikina samantien 12 tasakokoiseen palaan.

Kaulitse paloista ohuita (n. 4mm) rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista kuumassa(300) uunissa n.2 min. (Pintaan tulee tummia täpliä)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Sirkkisl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho 52g171kcal4.3g33.5g1g4g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Vesi52g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g5.1g18kcal0.7g3.6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana220g378kcal10g74.2g2.2g8.4g
Valittu annoskoko110g189kcal5g37.1g1.1g4.2g
Annoskoko puolitettuna55g94kcal2.5g18.6g0.6g2.1g
Arvot/100g100g172kcal4.5g33.7g1g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96425