Jauheliha-makaronikeitto

Valmista keittojuurespussin ohjeen mukaisesti.

Lisää tomaattimurska ja pasta vasta, kun vesi on alkanut kiehumaan uudelleen juuresten lisäämisen jälkeen.

Lisää ruskistettu jauheliha ja pavut, kun keitto on lähes valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 587 grammaa

Nahkuri

Hankku81 sanoi...

Tein tätä ja voi että oli hyvää!! Suosittelen :)

keskiviikko 21.07.2010 klo 18:05

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g21kcal2.4g0g1.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)12g4.6kcal0.1g0.8g0.1g0.2g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g8.3g6.2kcal0.5g1g0g0g
Torino tumma proteiinipasta plus4.7g16kcal1.1g2.5g0.2g0.3g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g2.6g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Peruna ja keittojuurekset (Rainbow), annos 100g24g14kcal0.4g2.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana220g128kcal9.2g14.4g3.6g1g
Valittu annoskoko110g64kcal4.6g7.2g1.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna55g32kcal2.3g3.6g0.9g0.3g
Arvot/100g100g58kcal4.2g6.5g1.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186196