Janssoninkiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan perunasuikaleista n. puolet sekä pilkkomasi sipuli.

Sekoita tasaisesti.

Asettele janssonfileet (ota liemi talteen!!) perunoiden päälle.

Peitä fileet perunasuikaleilla.

Sekoita kermat, janssoninliemet, suola sekä pippuri ja kaada seos tasaisesti vuokaan.

Laita uuniin ja anna hautua niin kauan että neste on poistunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikale (Apetit)57g41kcal0.9g8.9g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Janssonfile (Abba), annos 100g8.8g12kcal0.9g1.2g0.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl8.8g30kcal0.2g0.3g3.1g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g29g16kcal0.9g1.9g0.6g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana221g204kcal6g25.2g8.8g0.2g
Valittu annoskoko110g102kcal3g12.6g4.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna55g51kcal1.5g6.3g2.2g0.1g
Arvot/100g100g92kcal2.7g11.4g4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113411