Lohikeitto nro 2

Pilko vihannekset ja juurekset.

Lisää kiehuvaan veteen liuotettu kalaliemikuutio.

Laita vihannekset ja juurekset isoon kattilaan, kaada päälle kalaliemi ja anna kiehua keskilämmöllä, kunnes porkkanat tuntuvat miltei kypsiltä.

Lisää keittoon paloiteltu (nahaton) kirjolohi ja lopuksi koskenlaskijajuusto.

Lisää halutessasi tuoretta tai kuivattua tilliä, mustapippuria ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 2.4g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana 10g3.2kcal0.1g0.5g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g19g11kcal0.3g2.4g0g0.2g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g0.7g1.8kcal0.1g0.2g0.1g0g
Vesi62g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2.6g7.4kcal0.5g0g0.6g0g
Kirjolohifilee 10g17kcal1.7g0g1.1g0g
Juuriselleri 2.9g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Tilli, tuore 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana220g85kcal5.4g6.6g3.6g1.4g
Valittu annoskoko110g43kcal2.7g3.3g1.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna55g21kcal1.4g1.7g0.9g0.4g
Arvot/100g100g39kcal2.5g3g1.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117411