Kukkakaalikalakeitto

Keitä kukkakaalit ja kala n. 20 min ja sekoita juusto joukkoon.

Suolaa ja pippuria mausteeksi, sitten tehosekoittajalla sileäksi keitoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Omit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 33g7.9kcal0.6g0.7g0.1g0.8g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g16g16kcal3.1g0g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 55g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g6.3g18kcal1.2g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana220g84kcal9.8g1.4g3.8g1.6g
Valittu annoskoko110g42kcal4.9g0.7g1.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna55g21kcal2.5g0.4g1g0.4g
Arvot/100g100g38kcal4.4g0.6g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122852