Possupata

Leikkaa paisti sopiviksi paloiksi tai käytä porsaan palapaistia.

Ota lihaan väri pintaan ja ripottele hieman suolaa päälle.

Kuori ja lohko perunat, porkkanat, lanttu ja sipuli.

Laita kaikki ainekset suureen vuokaan ja kaada päälle noin litra vettä sekä yksi lihaliemikuutio.

Hauduta uunissa 200 asteessa noin 1,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g40g24kcal0.6g5.2g0g0.4g
Porsaanpaisti vähärasvainen 38g61kcal10.5g0g2.1g0g
Porkkana 13g4.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Lanttu 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala1g2.9kcal0.2g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana220g195kcal23.2g13.8g4.6g2g
Valittu annoskoko110g98kcal11.6g6.9g2.3g1g
Annoskoko puolitettuna55g49kcal5.8g3.5g1.2g0.5g
Arvot/100g100g89kcal10.5g6.3g2.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136301