Kanttarellikastike vähähh

Paista kantarellit kuumalla pannulla, lisää loppuvaiheessa sipulisilppu.

Kun sipulit ovat kuullottuneet, laita levy pois päältä, lisää mustapippuria, hipaus valkopippuria ja kerma muutamassa erässä.

Lisää viimeiseksi fondi ja tarkista maku.

Lisäkkeeksi sopii esim.

kukkakaali, jos vähähiilihydraattista halajaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 56g10kcal1g0.2g0.3g1.1g
Voi 1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g2.8g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 38g124kcal0.8g1.1g13.2g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 11g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana220g308kcal4.2g4.4g30g2.6g
Valittu annoskoko110g154kcal2.1g2.2g15g1.3g
Annoskoko puolitettuna55g77kcal1.1g1.1g7.5g0.7g
Arvot/100g100g140kcal1.9g2g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138958