Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g28g70kcal4.2g0.3g5.9g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi12g57kcal1.3g0.1g5.7g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g28g10kcal0.3g1.9g0.1g0.4g
Salsa medium (Rainbow)9g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g4.2g14kcal0.1g0.1g1.5g0g
Kesäkurpitsa21g3.6kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Chili paprika punainen0.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana220g317kcal12.4g7.4g26.6g1.4g
Valittu annoskoko110g159kcal6.2g3.7g13.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna55g79kcal3.1g1.9g6.7g0.4g
Arvot/100g100g144kcal5.6g3.4g12.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200274