Riisipuuro 1/ kermaan

Kiehuvaan veteen lisätään riisit ja haudutetaan kypsäksi.

Lisätään ruokakerma (se saa kiehua, ei juoksetu), viimeiseksi lisätään suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 16g55kcal1g12g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)19g31kcal0.6g0.7g2.8g0g
Ruokasuola jodioitu 0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana220g171kcal3.2g25.4g5.8g0.8g
Valittu annoskoko110g85kcal1.6g12.7g2.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna55g43kcal0.8g6.4g1.5g0.2g
Arvot/100g100g78kcal1.5g11.5g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200469