Borssikeitto paistijauhelihalla

(4:lle hengelle)
1 porkkana
150 g juuriselleriä
3 punajuurta
1 sipuli
275 g keräkaalia
290 g paistijauhelihaa
2 liha- tai kasvisliemikuutiota
1 tl basilikaa
1 tl meiramia
1 tl timjamia
1 tl persiljaa
1 tl suolaa

1. Suikaloi tai raasta juurekset
2. Kiehauta 1 l vettä, lisää lihaliemikuutio(t) ja juurekset
3. Anna kiehua hiljalleen reilu 30 min
4. Ruskista jauheliha ja lisää se keittoon
5. Mausta suolalla, timjamilla, meiramilla, basilikalla ja persiljalla

Halutessasi voit vielä ripotella raejuustoa sekaan.

(Ainekset Finelin taulukosta)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 14g19kcal2.6g0g1g0g
Kasvisliemikuutio 0.9g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Punajuuri 19g7.2kcal0.2g1.3g0g0.5g
Valkokaali keräkaali 13g3.6kcal0.2g0.5g0g0.3g
Juuriselleri 7g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Porkkana 4.2g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 5.4g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 0g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana220g76kcal6.6g5.4g2.4g2.4g
Valittu annoskoko110g38kcal3.3g2.7g1.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna55g19kcal1.7g1.4g0.6g0.6g
Arvot/100g100g35kcal3g2.5g1.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=25578