Karppaajan sitruunainen juustokakku(MN11/11)

Sekoita mantelijauhe ja sulatettu voi tasaiseksi.

Paista irtopohjavuoassa, 225C noin 10 min. \\r\\nLiivatteet likoon noin 5min kylmään veteen.

Kerma vaahdoksi ja juusto sekaan.

Purista liivatteista vesi pois ja sulata kuumennettuun sitruunamehuun.

Yhdistä kerma-juustoseokseen.

Mausta halutessasi makeutusaineella.\\r\\n Levitä jäähtyneen kakun päälle.

Anna hyytyä viileässä väh. 2,5h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Belle70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g35g211kcal8.4g2.3g19g0g
Voi 8.8g64kcal0.1g0g7.1g0g
Liivatelehti, gelatiini26g92kcal22.6g0g0g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g18g60kcal0.5g0.5g6.1g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g18g45kcal1g0.6g4.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton4g0.8kcal0g0.1g0g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana221g951kcal65.2g8.8g72.8g0g
Valittu annoskoko110g475kcal32.6g4.4g36.4g0g
Annoskoko puolitettuna55g238kcal16.3g2.2g18.2g0g
Arvot/100g100g431kcal29.5g4g33g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=259678