Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g38g53kcal6g0.9g2.8g0g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli19g34kcal1.3g0.7g2.8g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g17g58kcal2.1g11.1g0.4g1.2g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g15g38kcal2.6g0g3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g22g4.4kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana221g374kcal24.4g27.2g18.2g3g
Valittu annoskoko110g187kcal12.2g13.6g9.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna55g94kcal6.1g6.8g4.6g0.8g
Arvot/100g100g170kcal11.1g12.3g8.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296116