Mustikkapaistos

Sekoita 1 tl leivinjauhe 1½ dl jauhoihin ja sekoita paistospohjan ainekset (1 dl ruishiutaleita, 1 dl fariinisokeria, 1 dl voisulaa, muna) keskenään taikinaksi.

Painele taikina jauhotetuin käsin voidellun ja ruishiutaleilla leivitetyn vuoan pohjalle.

Levitä päälle mustikat (3 dl). Sekoita muruseos (½dl voisulaa, 1 dl fariinisokeria, 2 dl ruishiutaleita) ja ripottele seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa alatasolla n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho, Pouta, 1dl14g51kcal1.7g10g0.3g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ruishiutaleet, Myllyn paras (1dl=40g)17g51kcal1.6g10.3g0.3g2.4g
Fariinisokeri25g100kcal0g24.5g0g0g
Voi 21g153kcal0.3g0.1g17.1g0g
Muna, annos 60g8.4g7.4kcal0.6g0.1g0.5g0g
Mustikka metsä- 25g11kcal0.1g1.6g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana221g746kcal8.6g93.2g36.8g6.4g
Valittu annoskoko110g373kcal4.3g46.6g18.4g3.2g
Annoskoko puolitettuna55g187kcal2.2g23.3g9.2g1.6g
Arvot/100g100g338kcal3.9g42.2g16.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300592