Kaalilaatikko KP

Keitä hiljalleen kaalit/porkkanat n.1/2h.

Paista jauheliha/sipuli, mausta.

Tee munamaito.

Sekoita ainekset, laita pieniä nokareita rasvaa pinnalle ja paista vuoassa 200 astetta n.1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali28g5.9kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Porkkana 5.4g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g22g1.1kcal0g0g0.1g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g3.3g12kcal0.2g2.5g0.1g0.1g
Siirappi 1.3g4kcal0g1g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 18g40kcal3.3g0g3g0g
Sipuli (kuorittu)5.7g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g22g7.2kcal0.7g1.1g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.4g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 4.8g6.9kcal0.6g0g0.5g0g
Sokeri 0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana220g163kcal10.6g12.6g7.8g1.8g
Valittu annoskoko110g82kcal5.3g6.3g3.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna55g41kcal2.7g3.2g2g0.5g
Arvot/100g100g74kcal4.8g5.7g3.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309727