Pizzapohja

2 dl 42-asteista vettä
2 tl kuivahiiva
1 tl suolaa
4 rkl öljyä
5 dl vehnäjauhoja

1) sekoita kuivahiiva pieneen määrään jauhoja ja sitten lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy ja jauhot pienissä erissä.

Kohota jotain 30 min.

2) kaulitse tasakokoiseksi ja asettele pellille.

Uuni 200 astetta.

3) täytteet oman maun mukaan, paista kunnes juusto saa väriä.

Lähde
Www. kotikokkinet
Pizzapohja
Mailo

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.9g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 61g210kcal6.2g42.8g0.7g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana220g606kcal12.4g85.6g22.4g4.2g
Valittu annoskoko110g303kcal6.2g42.8g11.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna55g152kcal3.1g21.4g5.6g1.1g
Arvot/100g100g275kcal5.6g38.9g10.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361198