Jogurttinen uunilohi

Nosta kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Sekoita jogurtin joukkoon juustoraaste, tilli, ruohosipuli ja suola.

Levitä jogurtti-juustoseos kalan pinnalle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa uunilohi keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifileepalat (Findus)56g73kcal11.8g0.3g2.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g19g24kcal0.8g1g1.9g0g
Juustoraaste emmental punaleima23g91kcal6.8g0g7g0g
Tilli, tuore 7g2.1kcal0.3g0.1g0.1g0.1g
Ruohosipuli 2.8g0.6kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana220g384kcal39.4g2.8g23.6g0.4g
Valittu annoskoko110g192kcal19.7g1.4g11.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna55g96kcal9.9g0.7g5.9g0.1g
Arvot/100g100g174kcal17.9g1.3g10.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363096