Gumbo/jambalaya

1. Pilko ja paista sipuli, punajuuri ja paprika.

Paista pannussa öljyssä suht kypsiksi.

2. Suikaloi broileri tarvittaessa ja laita myös pannuun.

Paista kypsäksi.

Lisää mukaan chorizot ja paista vielä hetki.

3. Pilko parsakaali pienemmäksi, laita kattilaan.

4. Laita kattilaan broileiri-chorizo-kasvissekoitus ja lisää riisi, sekoita.

5. Lisää mukaan veteen sekoitettu kanaliemikuutio ja katkaravut (nämä voi laittaa vasta loppuvaiheessakin)
6. Lisää mausteita esim.

chiliä, cajun-mausteseosta, pippuria...

7. Anna kiehua pienellä lämmöllä kunnes riisi on kypsää n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Juswuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo snacky (Wigren), annos 30g4.8g16kcal1g0g1.3g0g
Sipuli 7.4g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Maalaiskananpojan rintafilee (Naapurin), annos 600g26g29kcal6g0g0.4g0g
Punajuuri 10g3.6kcal0.1g0.7g0g0.2g
Paprika punainen 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Parsakaali brokkoli 11g3.8kcal0.5g0.2g0g0.3g
Katkarapu 13g9kcal1.9g0g0.1g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g0.5g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
Basmatiriisi Pirkka8.7g31kcal0.7g6.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana220g201kcal20.8g16.6g4.8g1.2g
Valittu annoskoko110g100kcal10.4g8.3g2.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna55g50kcal5.2g4.2g1.2g0.3g
Arvot/100g100g91kcal9.4g7.5g2.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446790