Valkosuklaa-daimkakku

Sekoita keksinmurut ja sula rasva, painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka.

Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu ja daimmurut.

Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki.

Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli. Koristele miten haluat.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Becel olive (Becel), annos 100g2.8g10kcal0g0.1g1.1g0g
Becel juokseva, annos 10g6.5g43kcal0g0g4.8g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g28g125kcal2g19g5.5g1g
Vispikerma Flora 20%23g51kcal0.7g1.2g4.7g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)19g11kcal1.6g0.9g0g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g12g68kcal1g6.7g4.1g0g
Daimsuklaa (Marabou), annos 200g7g38kcal0.4g4.1g2.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Sokeri 7.9g32kcal0g7.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.7kcal0g0.9g0g0g
Liivatelehti, gelatiini1.4g4.9kcal1.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana220g774kcal13.8g81.6g44.8g2g
Valittu annoskoko110g387kcal6.9g40.8g22.4g1g
Annoskoko puolitettuna55g193kcal3.5g20.4g11.2g0.5g
Arvot/100g100g351kcal6.3g37.1g20.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84963