Valkosuklaa pannacotta

Sulata valkosuklaat kermaan vesihauteessa olevassa kattilassa.

Sekoita sulanut suklaa turkkilaiseen jogurttiin, lisää vanijasokeri.

Kaada annosastioihin ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Keitä hilloke kattilassa: laita vesi + kaksi pussia pakastevadelmia kattilaan (200 g),
kuumenna kiehuvaksi, lisää kylmään vesitilkkaan liuotettu perunajauho sekaan.

Lusikoi hilloke pannaconttien päälle.

Koristele kotimaisilla vadelmilla + sitruunamelissalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g31g175kcal2g17.8g1.3g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl7.8g28kcal0.2g0.2g3g0g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g39g47kcal1.3g1.4g3.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.1kcal0g0.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Vadelma (Pakkasmarja), annos 200g24g8kcal0.2g0.9g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana221g523kcal7.4g42.2g16.8g1.8g
Valittu annoskoko110g261kcal3.7g21.1g8.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna55g131kcal1.9g10.6g4.2g0.5g
Arvot/100g100g237kcal3.4g19.1g7.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384418