Jauhelipata

Ruskista jauheliha (rasvaa 10%) padassa, lisää pilkotut juurekset, mausteita (esim rosmariini, pippureita, laakerinlehtiä) ja vettä, jotta ainekset peittyvät hyvin.

Keitä jonkin aikaa, lisää pilkotut perunat, tarkista suola ja veden määrä, keitä kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g25g43kcal4.7g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Palsternakka 9g6kcal0g1.1g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.3kcal0.1g1.1g0g0.5g
Peruna, vanha, kuorittu 19g14kcal0.4g2.9g0g0.2g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 16g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.5kcal0g0g0.5g0g
Selleri, annos 50g9g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana221g165kcal11.4g13.6g6g3.2g
Valittu annoskoko111g82kcal5.7g6.8g3g1.6g
Annoskoko puolitettuna55g41kcal2.9g3.4g1.5g0.8g
Arvot/100g100g74kcal5.2g6.1g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101970