Juusto-porokeitto

Kuori perunat ja pilko ne sopiviksi paloiksi.

Viipaloi porkkana.

Perunoiden ja porkkanoiden kiehuessa kypsennä poronkäristys pannulla ohjeen mukaan.

Mausta runsaalla suolalla ja pippurilla.

Lisää poro kypsien perunakuutioiden ja porkkanoiden joukkoon.

Viipaloi sekaan Koskenlaskija-paketit.

Sekoita, kunnes juusto sulaa keittoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 13g10kcal0.2g1.9g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.8g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g15g20kcal3g0g0.9g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g16g39kcal3g0g3.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana221g139kcal12.4g4.4g8.6g0.4g
Valittu annoskoko111g69kcal6.2g2.2g4.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna55g35kcal3.1g1.1g2.2g0.1g
Arvot/100g100g63kcal5.6g2g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197929