Pizzapannari

Ruskista jauheliha ja paina samalla lastalla pieniksi murusiksi.

Lisää joukkoon silputut sipulit ja pieneksi raastettu porkkana.

Anna kypsyä hetki.

Mausta pippurilla, oreganolla ja basilikalla.

Anna jäähtyä hieman.

Sekoita kanamunat, ruokakerma, tomaattimurska ja juustoraaste keskenään.

Lisää suola ja jauhot.

Lisää jauhelihaseos mukaan.

Levitä massa leivinpaperoidulle, voidellulle uunipellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 30 minuuttia tai kunnes pannari vaikuttaa kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 20g46kcal3.8g0g3.4g0g
Porkkanaraaste 200g18g4.9kcal0.1g1g0g0.5g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g1.1g7.4kcal0g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu12g15kcal1.3g0g1.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)14g12kcal0.1g0.5g1g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g7.8g30kcal2.3g0.2g2.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g31kcal0.9g6.3g0.1g0.3g
Tomaattimurska 22g6.5kcal0.1g1.2g0g0.4g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana221g310kcal17.4g19.2g17.4g2.6g
Valittu annoskoko111g155kcal8.7g9.6g8.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna55g77kcal4.4g4.8g4.4g0.7g
Arvot/100g100g140kcal7.9g8.7g7.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437260