Katkarapu Tikka Masala

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää currytahna, inkivääri ja valkosipuli.

Anna paistua kaksi minuuttia.

Lisää tomaattipyre ja kookosmaito.

Hauduta viisi minuuttia.

Katkaravut sekaan ja lämmittele hetki.

Tarjoile heti riisipedillä (Basmati).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Inkivääri, tuore, silputtu1.6g1.3kcal0g0.3g0g0g
Currytahna punainen3.1g8.1kcal0.1g0.3g0.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.7g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g4.2g4kcal0.2g0.7g0g0.2g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g42g73kcal0.6g1g7.3g0g
Katkarapu 56g39kcal8.1g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana221g282kcal18.2g5.2g20.6g0.4g
Valittu annoskoko111g141kcal9.1g2.6g10.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna55g71kcal4.6g1.3g5.2g0.1g
Arvot/100g100g127kcal8.2g2.3g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300666