Se kevyempi lasagne

Tee ensin tomaattikastike: ruskista kanajauheliha ja sipulit.

Lisää tomaattimurska, liemikuutio tai fondia, vesi ja mausteet.

Hauduta 20 min. ja tarkista maku.

Tee juustokastike: lisää kulmää maitoon maizenaa 3 rkl ja polar-sulatejuusto.

Jos tykkäät, voit laittaa muskottipähinää ripauksen.

Kuumenna seos sekoittaen jotta se sakenee.

Tarkista maku, lisää suolaa tarvittaessa.

Viipaloi kurpitsat 1 cm paksuisiksi.

Laita alimmaiseksi juustokastike ja lado makaronilevyt ( joita on vain 5) ja kesäkurpitsaa sekä tomaattikastike.

Toista tätä kunnes värkit loppuu.

Päällimmäisenä on juustokastike.

Uuniin 200 asteeseen n. 1h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lasagnelevy Rainbow4.5g16kcal0.6g3.2g0.1g0.1g
Kesäkurpitsa33g5.6kcal0.1g0.8g0.2g0.2g
Tomaattimurska, 1 prk19g5kcal0.1g1g0g0.3g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi0.7g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen23g7.7kcal0.8g1.1g0g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g4.7g7kcal0.8g0g0.4g0g
Broilerijauheliha, annos 100g19g20kcal4.3g0g1.9g0g
Maizena maissitärkkelys0.9g3.3kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana221g136kcal13.6g14.4g5.2g1.6g
Valittu annoskoko111g68kcal6.8g7.2g2.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna55g34kcal3.4g3.6g1.3g0.4g
Arvot/100g100g62kcal6.1g6.5g2.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=416057