Kalakeitto

Kiehauta pilkotut paprikat ja sipulit, lisää mausteet, seiti ja koskenlaskijajuusto pieninä paloina.

Keitto on valmis, kun juusto on sulanut ja seiti kypsää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus35g25kcal5.6g0g0.1g0g
Paprika, punainen2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paprika keltainen 7.4g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g4.4g12kcal0.8g0g1g0g
Wok-kasvikset, porkkana, herne, vesikastanja, bambunverso, paprika, sieni 4.4g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana222g90kcal13.8g2.8g2.2g1g
Valittu annoskoko111g45kcal6.9g1.4g1.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna55g23kcal3.5g0.7g0.6g0.3g
Arvot/100g100g41kcal6.2g1.3g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154612