Chili-tomaatti possupata

Pilko aineet, reiluhkoiksi paloiksi.

Ruskista lihat pannulla, lisää sipuli, valkosipuli ja paprikat, pyöräytä muutaman kerran ja lisää chili-tomaattimurska, vesi ja porkkanat.

Kaada kannelliseen uunipataan ja työnnä uuniin reiluksi tunniksi.

Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Akselina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale, marinoitu29g58kcal3.8g0.8g4.7g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)27g9kcal0.3g1.9g0.1g0.4g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Paprika, punainen5.8g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika vihreä 5.8g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 18g6kcal0.1g1g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana221g161kcal9.2g9.4g9.6g2.4g
Valittu annoskoko111g80kcal4.6g4.7g4.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna55g40kcal2.3g2.4g2.4g0.6g
Arvot/100g100g73kcal4.2g4.2g4.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197889